Γιώργος Καζαντζής

Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Καζαντζής αποφάσισε να πει το πρώτο «όχι», αρνούμενος να παραχωρήσει έναντι σοβαρής αμοιβής στο Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) το τραγούδι του, «Το Βαλς της Ουτοπίας», ως μουσική επένδυση σε τηλεοπτικό σποτ υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο κ. Καζαντζής γνωστοποίησε την απόφασή του, επισημαίνοντας, μάλιστα ότι δήλωσε «περήφανα ΟΧΙ» και πως ένιωσε «τέραστια ανακούφιση».

Παράλληλα, αφιέρωσε στους φίλους και fan του ένα αλληγορικό παραμύθι, με τίτλο «Το Θεριό κι ο Γιάννης».

Το μήνυμα του Γιώργου Καζαντζή στο Facebook:

Αγαπητοι φίλοι.
Μόλις με ειδοποίησαν από την ΑΕΠΙ ότι ο Σύλλογος Ελλήνων Βιομηχάνων προετοιμάζει από σήμερα τηλεοπτικό σποτ καμπάνιας υπέρ του ΝΑΙ, που θα παιχθεί σε όλα τα "κανάλια" και ζήτησε για μουσική "Το Βαλς της Ουτοπίας", έναντι σοβαρής αμοιβής.
Βέβαια είπα ΟΧΙ και ένοιωσα τεράστια ανακούφιση.
Αντε καλή αρχή στα ΟΧΙ.

Αφιερωμένο σε όλους σας

 

 

*Με πληροφορίες από tvxs.gr

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.