Γιάννης Χαρούλης

Ο Γιάννης Χαρούλης ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς με ένα τελευταίο τριήμερο, Πέμπτη 26, Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Φεβρουαρίου. Το νέο του cd με τίτλο «Χίλια καλώς εσμίξαμε», η ζωντανή ηχογράφηση από το Θέατρο του Λυκαβηττού το 2013, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, βάφτισε τα live του στην Ακτή Πειραιώς που ο κόσμος αγκάλιασε με μεγάλη αγάπη.

Με τη φόρα της αγάπης του κόσμου που τον τίμησε και πάλι με την παρουσία και το ζεστό χειροκρότημα του, αλλά και με το νέο cd στις αποσκευές του, ο Γιάννης Χαρούλης στην πρώτη του ευρωπαΐκή περιοδεία θα ταξιδέψει την παράδοση της Κρήτης και σύγχρονες μουσικές δημιουργίες, τον ελληνικό στίχο ποιητών και στιχουργών, τα ελληνικά μουσικά ηχοχρώματα αγαπημένων μας συνθετών. Γιατί η μουσική δεν έχει ούτε σύνορα, ούτε ταυτότητα.

Γιάννης Χαρούλης - Ευρωπαϊκή περιοδείαΣταθμοί ευρωπαϊκής περιοδείας 2015:

Τρίτη 3 Μαρτίου | Βρυξέλλες/Ancienne Belgique
Τετάρτη 4 Μαρτίου | Ντίσελντορφ/Savoy Theatre
Παρασκευή 6 Μαρτίου | Neu Isenburg, Φρανκφούρτη/Hugenottenhalle
Σάββατο 7 Μαρτίου | Στουτγκάρδη, Liederhalle Mozartsaal
Κυριακή 8 Μαρτίου | Μόναχο, Freiheizhalle
Τετάρτη 11 Μαρτίου | Ζυρίχη, Volkshaus
Παρασκευή 13 Μαρτίου | Νυρεμβέργη, Meistersingerhalle
Κυριακή 15 Μαρτίου | Άμστερνταμ, Melkweg

Για περισσότερες πληροφορίες: haroulis.eu

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.